Keväällä kaikki uudistuu

Runoilija Chevonne

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 28.8.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

'Parempi myöhään kuin ei milloinkaan'
 

Aurinko, luonnon vehreys
synnyttää uutta, herättää
talven jäljiltä

Olen elossa!

Kukat ja mehiläiset alkavat
piirileikkinsä kuten
lapset kesämekoissaan
kaikki on kaunista

Eikä sittenkään..

Sade huuhtoo maasta
talven jäljet, ne muistuttavat
kuolleesta rakkaudesta,
se hävisi pimeään

Mutta minä elän

Lämpö nostaa pintaan
myös kauan piilossa olleen
tuntevan ihmisen
rakastajan

Ja uskon huomiseen

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot