Naiset, ihanat naiset

Runoilija Chevonne

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 28.8.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

'Parempi myöhään kuin ei milloinkaan'
 

Eräs poliisi oli ensimmäistä kertaa mukana ratsiassa. Aluksi kaikki meni hyvin ja pahamaineisella alueella sijaitsevan kerrostalon läpikäyminen sujui helposti. Jäljellä oli enää viimeinen, kerrostalon ylin asunto, kun poliisille sattui ikävä tapaus.
Hän koputti oveen, jonka tuli avaamaan varsinaisen mafiaveikon näköinen herra kylpytakissa. Poliisi rynni sisälle asuntoon ja mennessään vain murisi: ”Ratsia.”
Hän availi ovia ja laatikoita, kävi läpi paikkoja, mutta kun hän saapui makuuhuoneen ovelle, potkaisi sen auki… ja pysähtyi niille sijoilleen. Sängyllä ilkosillaan makasi hänen oma vaimonsa, joka poliisin nähdessään kiljaisi, veti nopeasti peiton päälleen ja piiloutui sen alle. Poliisi hermostui aivan täysin tästä petturimaisesta haahkasta, ja marssi saman tien pihalle huoneesta, samoin asunnosta, mutisi vain mennessään mafiamiehelle: ”Pidä hyvänäsi”, ja poistui pihalle koko kerrostalosta.
Mies meni suorinta tietä kotiinsa, pakkasi vaimon tavarat kassiin ja heitti pihalle. Oveen hän naulasi lapun: ”Tervemenoa” Kolme viikkoa tapahtuman jälkeen poliisi muutti Italiaan, ryhtyi mafiamieheksi ja eli leveästi koko loppuelämänsä.
Joten mitä tästä opimme? Poliisi olisi uurastanut ikänsä hikisesti talosta toiseen juosten, ellei hänen rakas vaimokultansa olisi häntä herättänyt elämään. Kyllä naiset sitten ovat jaloja.

Selite: 
Luovia 3 min. pätkiä. Alkoi sanoin: Eräs poliisi oli...
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot