Päätös

Runoilija Chevonne

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 28.8.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

'Parempi myöhään kuin ei milloinkaan'
 

Yksin istun pimeässä,
sinä taas ties missä.
Itken hiljaa mielessä,
mikä meissä on pielessä?
En enää sinua tunne,
merkitsenkö enää mitään sinulle?
Et kanssani tahdo olla,
on rakkaussaldoni pyöreä nolla.
Nyt yksin päädyn siihen päätökseen,
tämä juttu jääköön sikseen!

Selite: 
Siivosin laatikoita ja sieltä jostain iänikuisesta vihkosta löysin. Niitä pöytälaatikkorunoja jostain parin vuoden takaa. :)
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot