Sydän räjähtää

Runoilija Poikalapsi

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 13.8.2005
Viimeksi paikalla: 20.10.2016 10:15

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

On aurinko ja kuu vain toinen niistä loistaa.
 
On tuolla jossain parempi mieli
isompi tie ja vahvemmat miehet.
Kaivoissa vettä, vähemmän autoja

taivaalla aurinko nauraa.


Naapurin kuisti ei kenkiä kestä
siksipä toivonkin sadettajaa
ukkosta, kuraa, lunta ja jäätä


yöllä ois kuullakin kuuma.


Voisitko sinä, voisinko minä
rauhan ja rakkauden ryöstää
ruuhkasta, saasteesta ja vakuutusmaksuista


onnettoman sydänkin on täynnä.
Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

omaperäistä kerrontaa pidän

 

Käyttäjän kaikki runot