Home sweet home

Runoilija Poikalapsi

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 13.8.2005
Viimeksi paikalla: 20.10.2016 10:15

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

On aurinko ja kuu vain toinen niistä loistaa.
 

Kuusiaidat,
vanhat puut.

Puinen sauna
ja ne monet muut.

Kun repun pakkaan,
mukaani otan kun lähden;
Huomaan ei puut, ei saunat
mahdu reppuun, ei herrantähden!

Miten kannan sinut koti,
kuinka mukaani saan,
kaiken turvallisen
ja tämän isänmaan.

Silloin muistin
"On kotini siellä,
missä minä olen,
tällä elämäntiellä."

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaunis runo, hymykin irtosi! Hyvää syntymäpäivää!

 

Käyttäjän kaikki runot