1000 ja 1 yö

Runoilija Poikalapsi

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 13.8.2005
Viimeksi paikalla: 20.10.2016 10:15

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

On aurinko ja kuu vain toinen niistä loistaa.
 

Tuhat tarinaa kuulin sinulta,
kun kysyin missä vietit yösi

Eikä ollut vara sanoa,
etten uskoisi,
sillä sinähän tiedät
minä niin pidän tarinoista.

Tuhannen ja yhden yön tarina
sellainen sinä olet.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot