vaimoni

Runoilija Poikalapsi

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 13.8.2005
Viimeksi paikalla: 20.10.2016 10:15

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

On aurinko ja kuu vain toinen niistä loistaa.
 
Vaihtaisitpa lukot,
olisit sellainen vaimo.
Tietäen kun pitää mennä,
eikä toimi kuin toivomuskaivo.

Lähtisit aikasin sinne,
mitä kutsuisit työksi.
Tietäisit missä asun,
tulisit kotiimme yöksi.

Tuntisit tuskan,
vaikkei puhua jaksa.
Eikä hellitelynä,
aina "saamaton paska".

Minun oikea puoli,
olisit sinä.
Kun ei oikein toimi,
tämä minä ja minä.
Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Hieno runo.
Siinä on jotenkin väsynyt ja surullinen sävy, mutta silti se on tosi kaunis. Ja hyvää syntymäpäivää! :)

Kaunis pyyntösi - me naiset olemme joskus hieman vaikrita.

 

Käyttäjän kaikki runot