kyllä minä jaksan kantaa

Runoilija Poikalapsi

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 13.8.2005
Viimeksi paikalla: 20.10.2016 10:15

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

On aurinko ja kuu vain toinen niistä loistaa.
 
Tiedän miten vaikeaa se on sanoa.
Olen pahoillani, tein väärin
'niin teit sinäkin'

Silloin sen vasta huomasin,
kun osoittelit epäkohtani minulle;

Kaiken tämän ajan,
ja vain pelkkää hyvyyttäni

olen katsonut sinua sormieni lävitse.
Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kumpa en tietäisi tunnetta.

Kiitos sanoistasi!

Kirjoitat upeasti.

 

Käyttäjän kaikki runot