valheiden verkko

Runoilija Poikalapsi

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 13.8.2005
Viimeksi paikalla: 20.10.2016 10:15

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

On aurinko ja kuu vain toinen niistä loistaa.
 

Yhden valheen jälkeen
minun sydämeni olisi suurempi
näin ei ole,
ei se enää valheistasi kasva.

Kyllä rakastan aina
mutta selkäni olen valmis kääntämään
jos et osaa,
rakkauttani ansaita.

Minäkin väsyn joskus
antamaan anteeksi,
etsimään sitä valoa,
minkä päälle kusit.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot