Ajatukset

Runoilija Poikalapsi

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 13.8.2005
Viimeksi paikalla: 20.10.2016 10:15

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

On aurinko ja kuu vain toinen niistä loistaa.
 
Mutta enhän minä voi teidän ajatusianne ohjailla!

Näyttääpä hän heikolta,
aivan kuin peura!
Peura joka pelkää valoja.

Pöllö, sanon minä.
Vähintäänkin tyhmä,
tuskin mitään osaa.

Sitä te varmasti mietitte,
poiketen minusta
minä mietin, mitä te mietitte.

Sitten muistan;
minä en voi, teidän ajatuksianne ohjailla.
Miksi minä välitän.
Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot