Vaakakuppi

Runoilija Poikalapsi

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 13.8.2005
Viimeksi paikalla: 20.10.2016 10:15

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

On aurinko ja kuu vain toinen niistä loistaa.
 
Annan sinulle jotain,
jotain mitä osaat,
jotain millä hallitset oman maailmasi.

Otan sinulta jotain,
jotain minkä saat etsiä,
otan sinulta kyvyn tietää mitä osaat
Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot