Liekki

Runoilija Sontikka

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 11.8.2005
Viimeksi paikalla: 4.9.2016 12:16

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Tunne elämä joka henkäyksessä, anna elämän olla joka henkäyksessä, hengitä, elä
 

Hän sammutti minut
Vei sanat
Lähti koskaan palaamatta
Minuun jäi
Vain muutamia lauseita
Kytemään

(Ei saa enää avautua)

(Älä päästä vieraita sisään)

(Miksi minusta revit niin kipeästi irti
Niin paljon)

Tyhjyydestä
En osaa kertoa tai kuvailla
Yritinkö edes
Miten katoaakaan palava tunne
Tukahduin
Olin tuhkassa lepäävä loppu

Sinä olet keväinen tuuli
Voimakas vire
Sytytät minut jälleen täyteen
Uusia sanoja
Kannata minua vielä hetki
Minä palan

Selite: 
T
Kategoria: 
 

Kommentit

hyvä

hyvä tunnelma, hieno runo!

 

Käyttäjän kaikki runot