Uskontunnustus

Runoilija Sontikka

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 11.8.2005
Viimeksi paikalla: 4.9.2016 12:16

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Tunne elämä joka henkäyksessä, anna elämän olla joka henkäyksessä, hengitä, elä
 

Minä synnyin sinua varten
Sinun taivaallisesta kylkiluustasi muovautuneena

Tietämättäni
Koko nuoruuteni kylkiluusi kaipasi kotiin

Nyt
Sinun sylissäsi
Olen enemmän kotona
Kuin tiesin mahdolliseksi

Enkä minä enää kaipaa
Kapinoi
En vastusta
Olevani vain puolikas
Täydellisestä

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot