Rakastan

Runoilija Sontikka

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 11.8.2005
Viimeksi paikalla: 4.9.2016 12:16

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Tunne elämä joka henkäyksessä, anna elämän olla joka henkäyksessä, hengitä, elä
 

Rakastuin
24-vuotiaana ensimmäistä kertaa

Eron huomaavat ne
Jotka tietävät mistä puhun

Yhä enemmän
Rakastan sinua

Alati vähemmän
Rakastan minua

Olen klassisessa vaiheessa
Jossa koen etten ole tarpeeksi hyvä sinulle

Huomenna emme mahdu samaan pronominiin
Sinä muutut teiksi
Minusta tulee joku muu

Ratkaisematon yhtälö

En voi olla tarpeeksi sinulle
En voi olla tarpeeksi ilman sinua

En voi olla tarpeeksi

Siis rakastan loput.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot