Kutsut minua

Runoilija Sontikka

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 11.8.2005
Viimeksi paikalla: 4.9.2016 12:16

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Tunne elämä joka henkäyksessä, anna elämän olla joka henkäyksessä, hengitä, elä
 

Kutsut minua kauniiksi
Katsoessasi kasvojani
Hiljaa hyväillen hiuksiani

Ja minä tahtoisin murtua
Avata kaiken kerralla
Sinä luot minussa niin paljon sanoja
Etteivät ne minuun mahdu

Niin, sinä kutsut minua kauniiksi
Ja minä kutsuisin sinua
Joen uomaksi
Yötaivaaksi
Avaruuden kehiksi
Pimeäksi vedenpinnaksi

Sillä olet ihmeellinen
Kun katson sinua silmiin.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

kaunistakaunista, ei voi muuta sanoa:)

Upeaa tekstiä.

Suurta rakkautta! Kaunista.

Ihana. Todella avautuva ja rehellinen tunnelma välittyy loistavasti ja saat tekstin sykkimään. Osaat välittää kauniisti sen, mitä ihminen voi toiselle merkitä. Ihanaa kuvailua ja kaunista luettavaa.

 

Käyttäjän kaikki runot