Riippuvuussuhdanteet

Runoilija Sontikka

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 11.8.2005
Viimeksi paikalla: 4.9.2016 12:16

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Tunne elämä joka henkäyksessä, anna elämän olla joka henkäyksessä, hengitä, elä
 

Yksinäisyys
Ja sen kaikki johdannaiset

Takuuvarma johdanto
Vahvoihin lopputuloksiin

Mä pystyn mihin vaan
Emmä ketään tarvi
Mä teen mitä haluun
Kenelle se kuuluu

Suunnitelma oli hyvä
Mutta kuten aina
Yksinäisyyden jälkeen
Kaipaa jotain vahvempaa

Riippuvaisuus
Alkaa harmittomasti

Minäkin aluksi luulin
Kaipaavani sinulta
Vain miellyttävää juttuseuraa

Yksinäisyys on helppo kierre
Mutta päivä ilman sinua
Tekee voimattomaksi.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot