Luulo

Runoilija Sontikka

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 11.8.2005
Viimeksi paikalla: 4.9.2016 12:16

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Tunne elämä joka henkäyksessä, anna elämän olla joka henkäyksessä, hengitä, elä
 

Luulin aina
Rakkautta olevan
Äänekkään intohimon
Ja ainaisen epätoivon

Että aina pelkää menettävänsä
Ja riemuitsee saadessaan vain koskettaa
Vaikka vain hetken

Joutuu kuvittelemaan puolet
Kun toinen ei koskaan kerro kaikkea
Tai ainakin välttelee syvyyksiä

Mutta sinä
Olet tarpeeksi aikuinen minulle
Olet tässä ja nyt sekä ikuisesti

Tuhlasin aikaa vääriin tunteisiin
Mitäpä siitä
Kuluipa aika
Odottaessani sinua

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot