Peto (osa II )

Runoilija Mokoma

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 23.7.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Pahuuden peri kuvaksi pahuus loi,
pedon,
demonin,

vailla armoa,
rakkauta,
kunniaa peto on,

lajoiksi pahuus antoi
ahneuden,
petollisuuden,
vihan,

Selite: 
Vanha runo.
Kategoria: 
 

Kommentit

Valitettavasti totta,mutta onneksi on,
myöskin enkelit...

 

Käyttäjän kaikki runot