Ystävistä Parhain

Runoilija Mokoma

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 23.7.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Tuntemattomina tavattiin, tutustuttiin,
alkoi ystävyys viaton,
ystävyys uus,

Ja nyt,

Ystävistä parhain olet ystävä rakas,
nyt ja aina

Selite: 
Omistettu eräälle rakkaalle ystävälle
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot