Ihminen

Runoilija Mokoma

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 23.7.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Hyvyys pashuus,
pimeys valo,
ikuista taistelua käyvät,

pedon kynnet, terät miekat,
riistävät raiskaavat,

enkelten laulut,
armo rakkaus,
toivoa antavat,

hyvyys pashuus,
taistelua ikuista käyvät,
vailla voittoa,
vailla tappiota,

rakkaus viha,
toisiinsa takertuu,
toisiinsa ujuttauntuvat,

muavaavat petoa enkeliä,
muovaavat heistä olennon uuden,
ihmisen,

olennon joka,
murtaa vihan,
unohtaa armon,

säälivän säälimättömän,
petollisen uskollisen,

olennon,
jota kukaan ei voi haalia itselleen

tasistelu tanner uus syntyy,
jossa viha rakkaus
voivat käydä taistelua ikuista,

taistelua vailla voittoa,
taistelua vailla tappiota,
taistelua vailla...

loppua.

Selite: 
Vanha runo (muokattu)
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot