Kuinka kertoisin

Runoilija Mokoma

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 23.7.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Alla kuun pieni poika katsoo kuuta kaunista,
miettien kuinka pieni poika kertoa vois eräälle
kauniille neitokaiselle,

Kertoa
Välitän sinusta...aina

Pitkään pieni poika katsoo kuuta kaunista,
vanhaa ja viisasta,
toiveiden ja haaveiden valtakuntaa,

Pieni poika kuiskaa kuulle tuosta kauniista
neitokaisesta,
jota hän niin kaipaa,
kaipaa enenmmän kuin ketään muuta,

Kuiskaa hiljaa neitokaiselle, vaikkei hän kuulekkaa tuota kuiskausta



Kuiskaa
Rakastan sinua...

Vaipuu pieni poika kohti untenvaltakuntaa toivoen,
joskus tuo kaunis neitokainen kuulla sais nuo
sanat rakkaat...uudelleen...

Selite: 
Toivottavasti hän lukee tämän, josta tämäkirjotelman kertoo....
Kategoria: 
 

Kommentit

Herkkä,koskettava ja hyvin kaunis...

Kaunis ja herkkä,koskettava on runosi...

 

Käyttäjän kaikki runot