Enkeli (osa I )

Runoilija Mokoma

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 23.7.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Kerran hyvyys loi olennon,
enkelin,

vailla tämä olento oli
ahneutta,
petollisuutta,
vihaa,

lahjoitti hyvyys enkelille
armon lahjan,
rakkauden tunteen,
uskollisuuden,

Selite: 
Vanha runo.
Kategoria: 
 

Kommentit

Luin muitakin osia, mutta tämä pisti silmään hienoudellaan ja kauneudellaan. Suosikkeihin.

Ihanan herkkä,kaunis ja koskettava...

 

Käyttäjän kaikki runot