Ihminen (osa III )

Runoilija Mokoma

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 23.7.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Samalla kuin piemys loi pedon,
hyvyys loi enkelin,

he loivat kaikista vaarallisimman olennon,

olennon,
jossa on
hyvyyttä pahuutta,
rakkautta vihaa,
petollisuutta uskollisuutta,
he loivat,
ihmisen.

Selite: 
Vanha runo.
Kategoria: 
 

Kommentit

Totta tavallaan tämäkin,mutta ihminen itse päättää,kummalle vallan antaa pedolle vai enkelille...Toivottavasti enkelille...
Hienosti kirjoitettu...

 

Käyttäjän kaikki runot