Nimetön

Runoilija FabioZ

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 13.7.2005
Viimeksi paikalla: 6.4.2018 10:33

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
1.3.1989

se mikä ei tapa se vahvistaa. mutta se mikä vahvistaa voi myös tappaa.
 

Sua ajattelen.
Sua muistelen.
Sinut rakkauteeni peittelen.

Niin lähellä.
Vaan kovin kaukana.
En voi koskaan sua saavuttaa.

Lähdit tähdenlennoksi taivaalle.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot