Nimetön

Runoilija FabioZ

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 13.7.2005
Viimeksi paikalla: 6.4.2018 10:33

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
1.3.1989

se mikä ei tapa se vahvistaa. mutta se mikä vahvistaa voi myös tappaa.
 

on valo palannut elämääni.
varjot viimein väistynyt pois.

löysit minut satojen joukosta.
en voi vieläkään uskoa tätä onnea.

mitä olen tehnyt sen ansaitakseni.
mitä tein, koska sain sinut omakseni.

tiedän, etten koskaan sinusta halua luopua.
lupasin en lähde edes kulumalla.

sinusta löysin taas elämääni tarkoituksen.
siihen joka kävi jo niin turhaksi.

en voi kyllin koskaan sinua kiittää.
toivon, että kiitokseksi rakkauteni riittää.

se kaikki on sinulle tarkoitettu.
sinulle joka olet sen ansainnut.

ei ole parempaa tapaa herätä.
kuin aina vain sinun viereltä.

illalla viereesi nukahtaa.
en tiedä mitään sen parempaa.

sen hyvin yksinkertaisesti voi ilmaista.
olen erittäin täynnä onnea.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot