Nimetön

Runoilija FabioZ

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 13.7.2005
Viimeksi paikalla: 6.4.2018 10:33

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
1.3.1989

se mikä ei tapa se vahvistaa. mutta se mikä vahvistaa voi myös tappaa.
 

Odotan sinua saapuvaksi.
Tänne viimein tulevaksi.

Sydän rakkautta täynnä väreillen.
Joko viimeinkin sä tunnet sen.

Rinnoilleni makaamaan.
Sua täällä ootan vaan.

Selite: 
Haaveilu ja turhaa odotusta.
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot