Nimetön

Runoilija FabioZ

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 13.7.2005
Viimeksi paikalla: 6.4.2018 10:33

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
1.3.1989

se mikä ei tapa se vahvistaa. mutta se mikä vahvistaa voi myös tappaa.
 

luottaa.
miksi ei uskalla.

satuttaa.
pelkää itseään.

helpompi.
on kääntää katse.

kyyneleet.
aina vain minua varten.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

hieno runo, koskettavaa tekstiä

 

Käyttäjän kaikki runot