Nimetön

Runoilija FabioZ

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 13.7.2005
Viimeksi paikalla: 6.4.2018 10:33

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
1.3.1989

se mikä ei tapa se vahvistaa. mutta se mikä vahvistaa voi myös tappaa.
 

Viimeinen, joka katkaisee kamelin selän.
Sisintä repii rikki tuska.
Tuska menettämisen pelosta.
Kaiken hajoamisesta.

Syyttäkö toista syytän.
Tiedän tehdyt virheet.
Lapsiko hän vielä on.
Miten silti pystyy kaiken särkemään.

Särkemään rakkaudella rakennetun.
Luottamuksen parempaan huomiseen.

Selite: 
perheen rikkoutumisen pelko.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot