mieheni mun.

Runoilija FabioZ

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 13.7.2005
Viimeksi paikalla: 6.4.2018 10:33

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
1.3.1989

se mikä ei tapa se vahvistaa. mutta se mikä vahvistaa voi myös tappaa.
 

uusi elämäni.
sinun kanssasi.

se on niin kaunista.
niin helppoa ja oikeaa.

kanssasi taivallan tätä tietä.
on sormukset merkkinä siitä.

minun oma puolisoni.
parempi puoliskoni.

elämäni kumppani.
sieluni toveri.

sinä olet parasta elämässäni.
sinun kanssasi tahdon matkani tehdä.

Selite: 
omistettu rakkaalle avopuolisolleni, joka on tehnyt elämästä elämisen arvoista ja joka valaisee päiväni jokaisella hymyllä. <3
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot