Ei niin musta tunne.

Runoilija Bedtimestory

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 12.7.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Monia asioita olen kirjoittanut mustien kansien väliin,
joitakin ihmisiä listannut mustalle listalle.
Toisinaan itken mustia kyyneleitä,
sillä silmäni ovat niin likaiset,
niin mustat
ja paljon nähneet.
Pukeudun sisimpäni mukaan –
mustaan - ja niin teen jatkossakin.
Enpä silti olekaan sama musta varjo kuin
eilen
toissapäivänä
ja viime viikolla,
enkä ainakaan muistuta viimevuotista minääni.
Nythän sinä olet siinä
ja kumma kyllä –
tunnen kovin vaaleanpunaista.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

mustuus on tuttu tunne. toivottavasti et vajoa liian syvälle mustuuteen

voi miten kaunis.

 

Käyttäjän kaikki runot