Johdatus.

Runoilija Bedtimestory

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 12.7.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Olen saanut porttini auki puolituttuun tuntemattomaan.
On se erikoista,
kun enää eivät käteni tärise.
Avaan tuon menneisyydessä sijoiltaan lähteneen elämän,
portin joka narisee,
Avaan sen nyt - kun sinäkin.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot