Ei tänään

Runoilija Bedtimestory

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 12.7.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Harhakuvan kauneus piilee saavuttamattomuuden rajamailla.
Kun mikään ei riitä, sanotaan.
Kymmenen vuoden kuluttua sydämet avataan.
Kosketus, se valui jo läpi sormiemme.
En osaa tehdä tarpeeksi koskaan,
kun sitä itseltäni odotan.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Hienoja lauseita jotka muodostaa aika hyvän ja mielenkiintosen kokonaisuuden. Syvällistä. Luin muitaki ja sul on jännä tyyli kirjottaa.

 

Käyttäjän kaikki runot