Pieniä hymyjä.

Runoilija Bedtimestory

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 12.7.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Päivien pieniä kikatuksia.
Sadepisara nenänpäähän,
Teen tuoksu aamulla pöydässä.
Olen oman elämäni Amélie,
siksi voi ihmetellä ja yllättyä aina hurjemmin kristallinkirkkaassa aamukasteessa.
Ja yöllä tähdet ehkä ihmettelevät minua takaisin,
niin voisin ajatella.
Eihän kukaan veisi tätä kaikkea minulta pois?

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Älä anna kenenkään viedä sitä pois. Kaunis, elämään kaksinkäsin ja koko sydämellä tarttuva runo.

 

Käyttäjän kaikki runot