Yksinäinen umpikuja.

Runoilija Bedtimestory

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 12.7.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Sylin ja unohduksen välikadulla
ei ole koskaan ollut yhtä yksinäistä.
Vääryys, ikävä, kylmä.

Näyteikkunan heijastus väljähtyi
kuinka raiskasinkaan täydellisyyteni?

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Nätti, mutta erikoinen. Viimeinen lause täydentää koko runon.

Nätti, mutta erikoinen. Viimeinen lause täydentää koko runon.

 

Käyttäjän kaikki runot