Epäilykseni haaveestani.

Runoilija Bedtimestory

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 12.7.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Kumpaan suuntaan olemme työntymässä?
On tie ja toinenkin:
toisiamme kohti - tai loitommas.
Olen utelias näkemään kuinka käy,
mutta pahin on pelkoni nimi.
Mieltäni kaihertaa se,
että romutan kaiken,
eikä mitään muuta kuin pahaa tapahdu.
Sehän olisi vain uusintaa minulle.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot