Minne mennä?

Runoilija Puhalluskukka

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 4.7.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Se tapahtuu taas
niin kuin joka päivä
Tiedän jo ulkoa
mitä on edessä

En saisi antaa
sen tapahtua
Pitäisi estää kovemmin
juosta karkuun,
huutaa

Mutta minne juoksisin,
ketä huutaisin?
Yksin vieraassa maassa
mua niin pelottaa
väsyttää

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Tämä on täynnä ahdistusta, sitä pulppuaa jopa rivien välistä. Voimia.

Kirjoitat paljon kipeistä aiheista, ja toivotan sinulle voimaa ja elämäniloa, satatuhatta kiloa.

Tästä runosta pidän eritoten, koska tämä jättää tilaa lukijan omillekin ajatuksille.

 

Käyttäjän kaikki runot