Yksinäinen

Runoilija Puhalluskukka

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 4.7.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Kai mä kaipaisin
lämpöistä syliä, halausta
jonkun, joka kertoisi
ettei enää ole mitään hätää
Että mä olen turvassa
Että mä olen syytön
viaton

Haluaisin puhua
vuodattaa sydämeni tuskan
toivoa, että se hellittäisi
Mutta kuinka kiusallista
se olisikaan!

Taakkani on raskas
en jaksa sitä yksin kantaa
mutten halua rasittaa
ystäviänikään

Ei mulla ole enää
niin läheistä ystävää,
johon voisin luottaa täysin
Tai niin vahvaa,
että hän tukijanani kestäisi
Sillä ei minusta ole nyt
toistakin kantamaan

Mulla olisi
niin paljon kerrottavaa,
niin likaisia asioita
ettei kukaan kestä kuulla

Ei auta kuin yrittää
unohtaa

En vain voi itselleni mitään
lamaannukselleni

Anteeksi
En ole päässyt vieläkään yli

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Oivoi... Liian tuttua tuolta jostain vuosien takaa.. Kosketti niin että kyyneleet kastelivat poskeni.

Riipaisevaa luettavaa!

 

Käyttäjän kaikki runot