Masennus

Runoilija Puhalluskukka

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 4.7.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Joskus aamuyöllä
herään hikisenä painajaisiini
Hetken aikaa yritän
pohtia ajatuksiani
Mistä niitä tulee päähäni?
Niitä niin likaisia asioita,
että kuvottaa ajatella

En saa enää unta

Yritän olla ajattelematta
ajattelematta mitään
niin on parempi…
Mutta jossain tuolla,
alitajunnassa kai
myllertää pahasti

Kuulen sekuntiviisarin
jokaisen askeleen
Lasken yksi, kaksi, kolme...
sekunnit menee, tunnit kuluu
Tätä samaa on jatkunut
jo viikosta toiseen

Laitan radion soimaan

Puolen päivän aikaan
mietin joko jaksaisin nousta
Käyn juomassa lasin vettä
Kurkkaan kalenteria,
enää kaksi viikkoa koulun alkuun

Miksi mun jalat ei vieläkään kanna?

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Tämä on vahva. Satuttava runo satutetulta. Löydän tästä paljon kaunista, äärettömän upeaa ja elämänmakuista kerrontaa kivusta huolimatta

Kauniilla ja taitavilla sanoilla olet tarnan kertonut. Saat lukijankin tuntemaan, ja se on minusta tärkeää.

Kokonaisuudessaan upea runo, jonka kruununa on viimeinen kursiivi!

 

Käyttäjän kaikki runot