Päästäkää mut kotiin

Runoilija Puhalluskukka

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 4.7.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Mun sisin on niin sekaisin
mustaa ja likaista
Haluan vain tehdä oikein
mutta en enää erota
oikeaa väärästä,
totuutta valheesta

Mä haluaisin
syödä tän kaiken
sitten oksentaa sen pois
mennä nukkumaan ja unohtaa
niin kuin ennen

Mutta mä en jaksa
en tiedä enää
niin kauan itseäni korjasin
haavojani hoivasin
itseni paransin
Kaikki taas verille revittynä

Väsyttää
en saa edes hetken rauhaa
nauran ja juttelen
Teeskentelen
Vaikka sisälläni raivoaa
Vihaan niin tätä kaikkea

Mä haluan vain kotiin
Päästäkää mut kotiin

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot