Yksin Kreetalla

Runoilija Puhalluskukka

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 4.7.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Niin paljon odotin
aurinkoa, merta, vuoria
lämpöä ja rusketusta
uusia ikuisia ystäviä
kokemuksia
Vahvempaa itsetuntoa

Pian vaihtui ilo kyyneliin
tyhjyys valtasi sisimpäni
en tiedä mistään mitään
En halua nähdä mitään
siitä mitä odotin
Sisällä vain tuskaa

En usko mihinkään,
en luota kehenkään.
En jaksa edes itkeä
ei ketään jolle kertoa
ei oikestaan edes mitään kerrottavaa
Kaikki on vain tyhjää
Sieluni niin hajalla.

Olen niin yksin
Kaukana vieraassa maassa
kuka mua voisi auttaa?
Kuka mut täältä pelastaa?
En halua uskoa Jumalaan
mua niin pelottaa
Miksi sitten rukoilen lakkaamatta?

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot