Vuorokauteni

Runoilija Scheine

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 14.6.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

taiteilijaelämää, nimeni historiankirjoissa pian on..
 
Minä annan sinulle aamuni
Herää katsomaan maailmaani
jonka itselleni loin.

Minä luovutan päiväni haamun
saat kahvihysteriani rippeet
ja sykäyksen sulaa hulluuttani.

Maista iltaani hiukan
tiedä miten oikeasti humallutaan
ja mitä voi onni olla.

Mutta yöstäni en luovu
sillä psyykkeesi ei kestä
tuntea sitä kaikkea mitä et koskaan saa.

Hyvää loppuelämää vaan!
Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot