Kuinka paljon tahdonkaan

Runoilija Scheine

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 14.6.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

taiteilijaelämää, nimeni historiankirjoissa pian on..
 
Minä haluan kulkea kantapäilläsi
Minä haluan tietää kuka sinulle puhuu
ja minä haluan tietää miltä se sinusta näyttää.

Minä haluan istua henkenä olkapäälläsi
Minä haluan tietää kelle sinä puhut
ja minä haluan tietää miten sanasi muotoilet.

Ja niin kovasti minä haluan
tietää kuinka sinä tunnet
ja miten minä sinun silmiisi kuvastun.

Huomaatko miten nälkäinen minä olen
Kuinka nälkäisenä minä pysyn
jos sinua saa silmilläni syödä.

Kun minua kosketat sormenpäälläsi
Saan energiani seuraavaan viikkoon
ja viikkoa seuraavaa jatkamaan.

Jos minulla ei sinua olisi
minä hukkuisin tähän yksinäisyyteeni
mikä aina ennenkin mieltäni kiehtoi.

Minä uppoaisin syvimpiin uomiin
minä katoaisin lopulta kokonaan
enkä enää sieltä esiin viitsisi.

Minä tahdon elää povitaskussasi
Pienenä onnellisena sykkyränä
Eläen sydämesi lyönneillä.

Minä ikävöin sinua.
Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Todella kaunis.
Tämä kosketti minua. :)

wau. (: tykkäilen todella. runoilet juuri niihin tuntoihin, joissa itse nyt kierin. kaunis runo, herkkä ja ihana.

 

Käyttäjän kaikki runot