Tulevaisuuteni!

Runoilija Scheine

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 14.6.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

taiteilijaelämää, nimeni historiankirjoissa pian on..
 
Minusta tulee paras kaikista
kai jotain näkemisen arvoista
uuden vuoristoradan testaaja
tai vaikka maailman hallitsija
tulee maailman napa Suomesta
Kaikkialla kuhistaan minusta
ja naamani on joka lehdessä
miljardöörielämä edessä
tulee laulajatähti, popstara
kiipeilen vuorilla kuin orava
Everestillä on mun hotelli
ja samalla maalaan kuin Botticelli
kaikki matematiikan ongelmat
mua helppoudellaan naurattavat
ja ne silmät kiinni laskeskelen
maan kalleinta punkkua siemaillen

Suunnitelmani todennäköinen?
Eipä taida ollakkaan, myönnän sen

kai normikonttorissa puuhailen
ja sen burn-outin jokapäiväisen
taas nautin kanssa kahvikupposen
ilman sokeria irvistelen
kun tullut liikaa ylipainoa
kolesteroli hipoo taivaita
Punainen tupa ja perunamaa
Koira, kissa ja kolme kakaraa
Kiltti mies joka ei juo ei polta
niin luotettava joka taholta
on jo impotentti vanhuuttaan
enkä sitä halua muutenkaan
ei se pettäisi minua koskaan
ei, kun poistu ei tietokoneeltaan
Nukkunut kakskytvuotta sohvalla
en oppinut kestämään kuorsausta
Koira haisee ja paskoo sisälle
teinit kapinoi haisten röökille
ne vie mun rahat ja ördäilee vaan
täynnä suuria odotuksiaan
sanoen "meistä tulee parhaita"
kai jotain näkemisen arvoista"
Vain tyydyn itsekseni hirnumaan
Kauniita ja rohkeita katsomaan
ja liikakilojani purnaamaan
vaihdevuosiani odottamaan.

Ei parempaa suunnitelmaa olekkaan.
Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

realismi.. terveellä tavalla.. taidat olla ihana ihminen..

suosikkeihin

 

Käyttäjän kaikki runot