Appelsiini

Runoilija Scheine

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 14.6.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

taiteilijaelämää, nimeni historiankirjoissa pian on..
 
Ongenkoukut silmissäni
Pelko kaukana mielessäni
Sinä olet siinä, en minä.
Meillä on yhteinen tulevaisuus
Muka
ja kuka niin väittää?

Ethän sinä edes kiihota minua

Ethän sinä ole kansikuvatyttö
et sinä ole suora syöttö
Enkä saa sinua räpylääni
Enkä saa sinua mielestäni

Oletko homo?
Minä en
Mutta pidän silti tavasta jolla
pakarasi keinahtelevat
kävellessäsi aurinkoista hiekkarantaa
Jurvaan päin


Selite: 
Abstraktilla tuulella
Kategoria: 
 

Kommentit

Mielenkiintoinen, valloittava, groteski!

Mielenkiintoinen, valloittava, groteski!

 

Käyttäjän kaikki runot