Jälleen

Runoilija Scheine

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 14.6.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

taiteilijaelämää, nimeni historiankirjoissa pian on..
 
Päämäärättä kuljen ja silmäin suljen
ja silti jatkan mä eteenpäin
Pääni nostan: nyt kuinka kostan
Tätä särkynyttä sydäntäin.

En voi sietää kun saa en tietää
mitä kannat sä mielessäs
enkä aio olla mä suosiolla
polvillani sun edessäs.

On turmio mun nautinto
ja taas tuska se lämmittää
vihain herää joten sä kerää
rohkeutes koska saat mut menettää.

Tän tunteen alla pääsen helpommalla
sanomalla vain hyvästi
Et enää nää mut minusta jää
kaipuu mieleesi varmasti.
Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot