Naula päähän

Runoilija Scheine

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 14.6.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

taiteilijaelämää, nimeni historiankirjoissa pian on..
 
 Ole sekaisin ja kieri kanssani tänään portaat alas
Sillä sehän on sitä oikeaa elämää, kuuletko
Kuuletko kuinka käytävissä kaikuu
rappu
korva
koulun
sairaala

käytävä, on käytävä käytävällä
Mielen mielettömyydellä
Mutta missään ei lopu kaiku
ei koskaan
Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot