Sinä et anna minun pelätä

Runoilija Canis

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 10.6.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Salamyhkäisiä kyyneleitä,
kätesi kaartuvat liian lähelle hiuksiani,
melkein pelottaa.

Minun korvani eivät kuule kuiskauksiasi,
surulliset silmäni kadottavat kehosi liikkeet,
tunnottomuus ahdistaa mieltä.

Nostat pudonneet kiharani,
suutelet pisarat pois kasvoiltani,
ja käperryt selkääni.

Kangistuneena hengitän,
suuni huutaa hiljaisia kieltoja,
etkö huomaa miten minä kavahdan.

Ja juuri siksi minä niin rakastan,
et anna jalkojeni viedä minua pois,
sanasi pitävät minut paikoillani,

vain sinun kanssasi olen onnellinen.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot