tottumaton onnellisuuteen ?

Runoilija Canis

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 10.6.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

miksen vain osaa olla onnellinen
nyt kun se olisi niin pelottavan helppoa
suorastaan suotavaa ja vaadittavaa toimintaa

kehitän aina jonkun ongelman
risukkoisen suojamuurin ympärilleni
aivan kuin olisin tottunut olemaan onneton

ovatko vanhat kokemukset
ja turtuneet tunteet juurtuneet
ollakseen osa minua

luovatko menneet surut
estoja ja valtavia esteitä
minun matkallani onnelliseen elämään

henkinen muodonmuutos
olisi mielellään nyt hyvä juttu
etten aina vain itkisi yksinäisyyttä

ja pilaisi mahdollisuuttani pieneen onneen

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

kaunis... miusta tuntuu et mulla ainakin luo menneisyys välillä esteitä...

Kiitos tästä runosta, sopii täydellisesti minulle tähän hetkeen. Kirjoitat kauniisti.

Runon ulkoasua voisi vähän miettiä, isojen alkukirjainten puuttuminen häiritsee itseäni hieman.

 

Käyttäjän kaikki runot