Mielen heikkous

Runoilija Canis

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 10.6.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Niin helppoa ja ehkä vähän jännittävääkin,
olisi itkeä sylissäsi.

Olla vain se sisimpäni heikko pikkutyttö,
olla vain.

Vajota valheellisuuteen,
hetken väärään tunteeseen.

Hipaista pienesti,
sivellä käsiäsi,
näykkäistä korvaasi ja
kokeilla huulillani huuliasi.


Niin helppoa,
niin älyttömän väärin.

Ja niin suurenmoisen kutkuttavaa.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot