Valtava ikävä

Runoilija Canis

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 10.6.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Mihin katosi se tyttö,
jolle läheteltiin kauniita kortteja,
kiiltokuvaenkeleitä liimattuna.

Se elämäsi yksi onnellisista hetkistä,
jossa lauloin enkeleistä
ironista kyllä enkeleitä kaikkialla,
kuin pieni pala taivasta
maan päällä.

Kauniit mekot ja kiharat,
synttäripäivinä valtava hymy ja hali,
kun näin sinut ovenraossa pitkän ajan jälkeen.

Missä on se hersyvä nauru,
niiskutus,
makea tuoksu ja vaaleat hiukset,
rempseät jutut ja se syli,

jolla suojelit minua kaikelta.

Unohditko vastuun,
joka sinulle annettiin.
Olinko vain raskas taakka,
jonka pystyi nyt unohtamaan,
kun pieni prinsessa kasvoi isoksi.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot